Loading...

SRC Pardon - Vaš stonoteniski dom

Takmičenja

Kulišić sačuvao tron

Slavoljub Kulišić odbranio je titulu, čime je ponovo poneo epitet najboljeg igrača stonoteniskog rekreativnog centra "Pardon" i za 2014.godinu. Kulišić je ostvario sve pobede na završnom Top 24 turniru. U finalu je savladao omladinca Falba sa 3:1 kojem je pripao pehar za drugo mesto. Sentmartoni osvojio je pehar namenjen trećeplasiranom nakon što je savladao Stankovića.

Top 24 turnir okupio najbolje među najboljima. Igralo se 4 grupe po 6 igrača, a potom glavna tabla od 16. Dogodilo se i nekoliko iznenađenja, poput, rane eliminacije Bunčića, ali i Stefanovića, prvoplasiranog nakon regularnog dela sezone. Bilo je dosta dramatičnih mečeva u pet setova. Sjajnih poteza, velike borbe, a na kraju krajeva predivne zabave.

U prethodnoj 2014-oj godini održano je 45 turnira. U proseku učestvovalo je po 13-est rekreativaca. Najmlađi imao je 14-est, a najstariji 72. godine. Mahom, učestvovali su muškarci, a bilo je i nekoliko žena. Ispunjen je cilj - socijalizacija putem sporta i negovanje zdravih životnih stilova i vrednosti. SRC Pardon ostaje poprište najboljeg rekreativnog ping ponga, uostalom to je mesto gde su začeci turnira za rekreativce u našem gradu. Hvala vam na poverenju.

Scroll to Top