Loading...

SRC Pardon - Vaš stonoteniski dom

Takmičenja

Letnja Pardon liga

Dragi rekreativci,
usled ideje koja je potekla od vas, organizujemo Letnju Pardon ligu koja će se igrati svake subote, od 19 do 22 časa, počevši od 14. juna.

Liga podrazumeva ekipno takmičenje gde ekipa može da broji od 3 do 6 takmičara po već utvrđenim propozicijama Pardon Rekreativne Lige, link: Propozicije, sa tom razlikom:

  • što će se igrati jednokružno, odnosno ukoliko ima, primera radi, sedam prijavljenih ekipa, igra se šest kola svako sa svakim, a potom nok aut sistem do konačnog pobednika;
  • nagradni fond je izmenjen tako što će umesto pehara samo pobednik dobiti nagradu i to novčanu, u visini plaćene kotizacije.

* Kotizacija iznosi 5.000 dinara po ekipi.
* Prijave su do 6. juna.
* Rezervacija učešća je moguća uplatom akontacije, lično, u SRC Pardon u visini od 1.500 dinara koja će biti vraćena ukoliko se prijavi manje od šest ekipa.
* Najviše može biti prijavljeno devet ekipa. Ukoliko bude bio veći broj od toga, liga će brojati dve grupe, žrebom određenih ekipa, koje će se igrati u različitim terminima sve do završnog turnira. Kalendar takmičenja biće utvrđen odmah nakon žreba, a moguće je da takmičenje traje od minimum 8 nedalja do maksimalnih 11 nedelja.

Informacije na telefon 063/ 8-309-702

Video o nedavno okončanoj Pardon Rekreativnoj ligi pogledajte ovde Pardon rekreativna liga

"Ne propustite pravi ping pong užitak. Dok je napolju preko 30 C, u Pardon-u je ''predobrih'' 17 C".
by Pardon Team

Scroll to Top