Loading...

SRC Pardon - Vaš stonoteniski dom

Takmičenja

Na novembarskoj rang listi izašla nova vodeća trojka

1. Đukić
2. Tešić
3. Stefanović

Rang lista - Novembar

To su najbolji rekreativci za prethodni mesec. Dosadašnji lider, Kulišić, uzeo je zaslužni predah u novembru, ali već će se aktivirao kako bi se spremio za top 24. Njegovo mesto zauzeo je Đukić koji je pravi primer kontinuiranog napretka. U prilog tome svedoči sledeći podatak. U julu je osvojio 24 boda, u avgustu 64, u septembru 104, u oktobru 116, a u novembru 184 boda. Šest medalja za prvo mesto!

Najveći skok u mesec dana napravio je mladi Tešić. Osvojio je tri srebra i bronzu. Levoruki rekreativac je najveći ''krivac'' što favoriti nisu opravdali očekivanja na pojedinim turnirima s obzirom da im se na putu uspeha našao upravo Tešić.

Još jedan omladinac, Stefanović, zadržao se u vrhu. Lakatoš je počeo da neizvesne partije pretvara u pobede, a novo lice je Božanić koji nagoveštava ono što su njegovi prethodnici već učinili.Mnogo je još imena koja valja pomenuti, ali bio bi predugačak članak kada bismo svima posvetili pažnju. Možda u nekom od narednih priča o najmasovnijim rekreativnim turniru u gradu - Pardon ''ping pong užitak''.

Svake srede i subote, od 19 časova. Pravo učešća svako ko nije profesionalni igrač. Kotizacija samo 250 dinara. Prijave na 063/8-565-423 ili porukom na FB Pardon stranici.

Scroll to Top