Loading...

SRC Pardon - Vaš stonoteniski dom

Takmičenja

PRL: Favoriti sigurni

Favoriti su opravdali očekivanja. Ligaški deo sezone pokazao je realno stanje snaga pošto su najbolje četiri plasirane ekipe savladale one iz donjeg doma tabele. Vranjkovići su bili neprikosnoveni protiv ekipe 3D savladavši je sa 9:0. Kaćani manje ubedljivi protiv NN-a, bilo je 6:3. Ekipa TO! se propisno namučila protiv mlađarije iz Bačkog Jarka, tima Kopče, a odlučujuće partije rešene su u pet setova, te je konačan rezultat od 6:3 mogao biti i drugačiji. Najstariji sastav u ligi, Super tim, savladao je oslabljenu ekipu Novog Sada koja se pojavila bez prva dva igrača, ali je, svakako, opravdao epitet iskusnog tima i savladao osnovce sa 6:3.

Četvrtfinale i razigravanje - Četvrtfinale i razigravanje

Ako smo u četvrtfinalu naslutili epilog, onda se rezultati polufinalnih borbi teško mogu predvideti. Timu Vranjković-a neće biti lako protiv Super tima, a još manje je izvesno u duelu Kać-a i ekipe TO!. Utakmice polufinala, za titulu, su 30. marta, a tada će se i razigravati od petog do osmog mesta, a sastaju se Novi Sad - 3D i Kopča - NN.

"Pardon rekreativna liga je nadomak poptunog usijanja, a njenu neizvesnost krasiće rovovska borba u kojem mogu pobediti samo najbolji, uz sportski fer plej i svu lepotu koja donasi sportsko nadmetanje".

by: Pardon media team

Scroll to Top