Loading...

SRC Pardon - Vaš stonoteniski dom

Takmičenja

Vranjkovići šampioni Pardon Rekreativne lige

Tešić, Lakatoš, Maksimović i Stefanović (gledaj sliku s leva) najbolji su tim PRL-a. Ekipa ''Vranjković'' dominantno je osvojila prestižnu titulu, a s obzirom da je reč o prvom izdanju, ostaće u analima i zlatnim slovima upisani u istoriji Stonoteniskog rekreativnog centra ''Pardon''.

''Vranjković'' jeste bio blagi favorit uoči velikog finala protiv ekipe ''TO!'', ali rezultatu od 8:1 malo ko je očekivao. Ne samo zbog ubedljivog trijumfa, već i zbog igara tokom čitavog toka takmičenja potpuno zasluženo Vranjkovići su osvojili šampionsku titulu.

Ekipa ''Kać'' osvojila je treće mesto nakon što je u dramatičnom meču sa 5:4 pobedio ''Super tim''

Ekipa TO!


Ekipa Kać

Peto mesto osvojili su kadeti iz ekipe STK ''Novi Sad'' koji su sa 8:1 savladali vršnjake iz Bačkog Jarka, ''Kopča''. Sedmo mesto pripada ekipi ''3D'' koja je sa 6:3 bila bolja od ekipe ''NN''. Poslednji tim na tabeli ''NŠK'', kao deveti u regularnom toku sezone, nije igrao plej of.

Najbolji igrač Pardon Rekreativne Lige je Miloš Svirčev iz ekipe ''TO!'' sa 405 poena i skorom od 40 pobeda i 5 poraza.

Pehar za fer plej pripao je Novom Sadu koji je u izboru ekipe učesnika dobio ubedljivo najviše glasova - 4.

Više o rezultatima pogledajte na sledećem linku: Rekreativna liga

Iako je tek okončano prvo izdanje PRL-a, već su počele pripreme za narednu, drugu sezonu koja će početi krajem septembra. Očekuje se da se formiraju dve lige, tako što će najboljih osam iz sadašnje lige u Prvu, a poslednji tim i još sedam novih učesnika u Drugu Pardon Rekreativnu ligu.

Scroll to Top