Loading...

SRC Pardon - Vaš stonoteniski dom

Takmičenja

Slavoljub Kulišić šampion Pardon-a

Šampionski pehar namenjen najboljem rekreativcu stonoteniskog centra ''Pardon'' otišao je u ruke Slavoljuba Kulišića. Potpuno zasluženo. On je završio godinu na prvom mestu rang liste i kao prvi nosilac ušao u top 24. Opravdao je tu ulogu i dokopao se prestižnog pehara, jednog u trajnom vlasništvu, dok će drugi, prelazni, krasiti vitrine njegovog doma sve do kraja 2014.godine kada će uslediti borba za novi šampionski naslov. Do tada, sa pravom, možemo reći da imamo najboljeg među najboljima - SLAVOLJUB KULIŠIĆ!

Vicešampion je Đorđe Perkučin koji je u top 24 ušao sa 17.pozicije. On je tokom sezone ''štelovao'' formu, bio je aktivan koliko mu je bilo dovoljno da izbori plasman na završni turnir, a do njega je stigao zahvaljujući osvajanju nekoliko medalja. Pehar namenjen trećeplasiranom za 2013.godinu pripao je omladincu Igoru Stefanoviću osvajaču mnogo odličja i jednom od najaktivnijih rekreativaca.

Najbolja trojka uživaće u hvalospevima tokom 2014.godine. Biće vraški teško održati taj epitet jer kad znamo ko su najbolji među najboljima, motiva u tom slučaju je na pretek. Skinuti ''skalp'' nije lako, ali je pravi izazov.

Nastavljamo sa tradicijom koja je započeta još 2005.godine. Osluškujući želje korisnika, uvažavajući mišljenja većine, zajedničkim snagama razvijamo svest o značaju bavljenja sportom, a šte je lepše od stonotenske rekreacije - druženje i sport.

PARDON - VAŠ STONOTENISKI DOM

Scroll to Top