Loading...

SRC Pardon - Vaš stonoteniski dom

Takmičenja

Od sada i stručni treninzi za odrasle


Na vašu veliku inicjativu i realnu potrebu za svakodnevnim usavršavanjem, a posebno u sportu kakav je stoni tenis, i činjenicu da ne postoje treninzi za odrasle, pokrećemo vikend termine za stručne treninge, a grupu će voditi renomirani trener, Vladimir Zakić.

Reč je o strategu koji je najveći deo trenerske karijere proveo u novosadskoj Vojvodini u kojoj je stvorio više državnih prvaka. Svojevremeno je, 1991. godine sa Kikindom osvojio titulu prvaka Jugoslavije, a sa Prijedorom titulu u Bosni i Hercegovini. Najvećim delom zaslužen je za osvajanje Olimpijske medalje Gordane Perkučin i titule evropskog kadetskog i juniorskog šampiona Slobodana Grujića. Zakić je pet godina bio glavni trener regiona Solun za rad sa najperspektivnijim igračima. Odlikuje ga ogromno teorijsko znanje i moderan pristup stonom tenisu. Prati svetske trendove i novine u metodologiji rada. Veoma je vešt prilikom korišćenja stonoteniskih pomagala u trenažnom radu, a shodno tim odlikama, smatramo da bi bio idealan za rad sa rekreativcima - početnicima ili onima koji su tek nedavno počeli da se bave ovim sportom. Poseduje ogromno znanje o tehnologiji reketa, a veoma je iskusan u menjanu stila igre u smislu postavke guma koje vrše destrukciju igre ili stvara određenu prednost u odnosu na protivnika. Drugim rečima, Vladimir Zakić veoma efikasno, shodno mogućnostima individualca, raspoznaje modalitete igre, te bi bio idealan za rad sa rekreativcima.

Broj polaznika Grupe stručnih treninga za odrasle je ograničen, a obavezne su rezervacije. Treninzi su u stonoteniskom rekreativnom centru ''Pardon'' na Novom Naselju, u ulici Momčila Tapavice 6 u Novom Sadu. Mesečna članarina iznosi 3.600 dinara i plaća se do petog u tekućem mesecu. Treninzi su vikendom, subotom od 14 do 16 časova, a nedeljom od 9 do 11 časova.

Informacije na telefon 063/ 8-309-702

Scroll to Top