Loading...

SRC Pardon - Vaš stonoteniski dom

Takmičenja

Sve poznato pred plej-of PRL-a

Iako je ostalo da se odigra poslednje kolo ligaškog dela sezone, već su otklonjene sve dileme pred plej-of Pardon rekreativne lige. Poznati su ne samo učesnici, već i parovi. Ekipa Kaća, privremeno, preuzela je prvo mesto na tabeli pošto je pobedila tim Vranjkovića i nanela mu prvi poraz. Istini za volju, Vranjkovići su nastupali bez najboljeg igrača, verovatno se čuvali za projektovano finale jer se u borbi za titulu, prema prikazanom, očekuju te dve ekipe. Najbolji tim u dosadašnjem takmičenju povratiće lidersku poziciju pošto mu je dovoljan bod koji će osvojiti izlaskom na teren u poslednjem kolu, a verovatno će i do celog plena ukoliko opravda ulogu favorita protiv mladog tima Kopče koji će u razigravanje sa šeste pozicije.

Ekipa TO! je treća, a jedina promena na tabeli odnosi se na četvrtu poziciju koja će pripasti najmlađem timu u ligi, kadetima Novog Sada. Ta promena, suštinski, ništa neće promeniti pošto se Novi Sad zamenio sa Super timom koji je sada peti, a te dve ekipe susrešće se u četvrtfinalu plej-ofa. Ekipa N.N. ostvarila je nekoliko važnih pobeda i ne samo što je izborila opstanak u ligi, već je uspela da se popne na sedmo mesto i tako izbegne prvoplasiranog na koga će tim 3D-a. Iz lige ispada poslednji tim na tabeli N.Š.K., a njemu želimo više uspeha u drugoj Pardon rekreativnoj ligi koja će se, po svemu sudeći, formirati naredne sezone.

Tabela

Dakle, sve je spremno za plej-of PRL-a. Naredne nedelje, 16.marta, je poslednje kolo, a za nedelju dana od tog momenta kreću mečevi za prestižni pehar u tom rekreativnom takmičenju.

Scroll to Top