Loading...

Lokacije

Pardon - Novo Naselje

Najstarija sala za stonotenisku rekreaciju u Novom Sadu koja postoji još od 2007. Raspolaže sa 4 profesionalna stola marke Butterfly koji su korišćeni na Evropskom u stonom tenisu 2005 u Beogradu. Osvetljenje u sali je vrhunsko, svaki sto ima zasebno svetlo, a zidovima je odvojen od ostalih stolova, kao i mrežama kako se ne bi mešale loptice.

Podlogu čini sportski pod koji se ne kliže. U sali su aparati za izvlačenje vlage, tako da i kada ima 20 i više rerkeativaca u sali, uređaji rade non stop i smanjuju vlažnost vazduha. Urađena je i termo izolacija, tako da je leti u sali ispod 20 stepeni, a zimi iznad, čak i kada je napolju minus.

Salom rukovodi domaćin koji je dugogodišnji stonoteniski radnik. Uvek dostupan za savete i sparing. Reketi su besplatni na korišćenje, sa profesionalnim gumama pogodnim i za rekreativce. Postoji svlačionica i toalet, soba za odmor i bife bar za članove kluba.


Pardon - Liman

Sala je ulici Ive Andrića 25. Koristi se za stoni tenis, ali istovremeno može se i iznajmiti za rođendane ili proslave pošto ima još niz popratnih zabavnih aktivnosti. Raspolaže sa 4 profesionalna stonoteniska stola koji su razdvojeni mrežama radi nemogućnosti ometanja u igri.

Reketi se ustupaju besplatno na korišćenje. Rekreativci mogu da biraju brže ili sporije rekete. Vrsta reketa zavisi od toga da li rekreativac igra sa više spina i napada, da li je bliži stolu i igra više blok igru ili je dalji od stola i više se brani, odnosno "reže" loptice.

U sali se nalazi i elektronski pikado, stoni-fudbal, a postoji i mogućnost igranja X-box ili Kinect video igrica, kao i Sony playstationa. Za mlađu populaciju postavljeni su stolovi sa društvenim igrama, mada te igre neretko igraju i stariji.


Scroll to Top