Loading...

Lokacije

Rođendaonica

Organizujte svoj detetu rođendan iz snova. Proslavite ga u Pardon sali na Limanu 4 (Ive Andrića 25) u okviru koga je popularni Fun Zone sa inventivnim i sportsko-zabavnim programom.

Deca će biti oduševljena jer su istovremeno dostupni mnogi raznovrsni sadržaji. Detektivska igra gde se rešavaju najveće misterije ili sportske igre u vidu stonog tenisa, stoni fudbala i pikada, odnosno video igrica poput Xbox-a sa Kinect-om i Sony PlayStation-a.

Posebna atrakcija je noćni stoni tenis. Sala poseduje separe sa šank barom, potpuno je bezbedna i zvučno izolovana tako da ne postoje smetnje zbog eventualno glasne muzike ili graje dece.


Usluge rođendaonice


Prisutnima na rođendanu su dostupni:

Escape Room

Traže se detektivi koji će rešiti misteriju. Interaktivna igra sa realnim predmetima. Hit u svetu. Beg iz sobe...

Stoni tenis
+
Noćni stoni tenis

Učesnicima je na rapolaganju 3 profesionalna stola. Noćni stoni tenis - Jedisntvena atrakcija. Stoni tenis u marku pod ultraljubičastim lampama.

Xbox + Kinect

Sony PlayStation

Na raspolaganju je i popularna konzola Xbox i Kinect tako da je moguće odigrati igrice u kojima se umorite. Tu je i SonyPlayStation za one koji žele da se izvale u lazy bag-ove.

Pikado

Stoni fudbal

Testirajte preciznost i mirnu ruku sa najpopularnijim igrama na pikado tabli. Stoni fudbal je oduvek bila zanimljiva igra. Traži od igrača dobre reflekse, razvijanje strategije, timski duh.

Scroll to Top