Loading...

SRC Pardon - Vaš stonoteniski dom

Takmičenja

Kulišić zadržao prvo mesto na oktobarskoj rang listi

I narednih mesec dana Slavoljub Kulišić uživaće u hvalospevima o najboljem rangiranom igraču na Pardon turnirima. Taj epitet sa pravom će nositi pošto je sa dva zlata i po jednim srebrom i bronzom zadržao prvo mesto. Doduše, više ni Kulušić sa sigurnošću ne može da računa na medalje pošto je na jednom od oktobarskih turnira ostao bez polufinala.

Novina u odnosu na ranije je ta što se na našim turnirima sve češće pojavljuje doktor Prokić, iskusan igrač, rekreativac, kojem bi, shodno kvalitetu njegove igre, pozavideli i mnogi profesionalni igrači. Prokić se tri puta pojavio i svaki put otišao kući za zlatom. Dovoljno za drugo mesto na rang listi.

Siniši Brdaru isplatila se upornost, a to smo, na neki način, najavljivali. Na oktobarskoj rang listi pojavio se kao trećeplasirani, njegov najbolji rezultat. Redovno je izlazio iz grupe, najčešće, kao prvi. Nedostaje mu još iskustva da dobre igre pretoči u pobede u odlučujućim mečevima za medalje. Ipak, uspeo je da se okiti bronzom, a vidljiv napredak garant još bolje rezultate.

Đukić i Stefanović zaržali su se u vrhu, sa blagim padom, dok je Dragan Bunčić, naš reprezentativac za osobe sa invaliditetom, osvojio zlato i srebro i time još više pojačao konkurenciju. Ogroman napredak pokazali su Prokić (Dragan) i Đaković čiji se dalji dometi već sada naziru.

Inače, sedam je novih imena na turnirima. Preko 500 učešća za nepuna četiri meseca. Trocifren broj različitih igrača. Od totalnih početnika, do iskusnih rekreativaca. Od omladinaca, do veterana. Najbolji stonoteniski turniri za građanstvo.

Dakle, ako još niste okusili užitak najbolje ping pong zabave u gradu, nazovite odmah 063/8-565-423 i rezervišite učešće. Turniri za građanstvo svake srede i subote od 19 do 23 časa. Kotizacija samo 250 dinara. Zagarantovana minimum četiri meča, najmanje dva sata dobre zabave do potpunog usijanja u borbi za prestiž.

Scroll to Top