Loading...

SRC Pardon - Vaš stonoteniski dom

Takmičenja

Održan najmasovniji Pardon turnir

Pobednik najmasovnijeg, ikada održanog, Pardon turnira za neregistrovane igrače, je Dragan Bunčić. Nastupio je i 500-ti učesnik od kada je pre tri meseca renoviran Stonoteniski rekreativni centar Pardon.

Višestruki državni prvak u kategoriji osoba sa invaliditetom i naš reprezentativac Dragan Bunčić pobedio je, u finalnoj borbi, iskusnog Pjevača koji je uz dosta znanja, ali i sreće stigao do borbe za veliki prestiž. Bronzana odličja osvojili su Stanković i Vidić, koji je kao četvrtoplasirani iz grupe B, teškom mukom, izborio igru na glavnoj tabli, a onda eliminisao prvoplasiranog iz grupe D (četvrtog na aktuelnoj rang listi) Brdara, da bi potom bio bolji i od Prokića. Drugi na Pardon rang listi Stefanović opravdao je ulogu prvog nosioca osvojivši ubedljivo prvo mesto u grupi A, ali je u četvrtfinalu naleteo na izuzetno raspoloženog Bunčića - konačnog pobednika.

Veliki napredak u igri i rezultatu iskazali su Đaković, Stojčev, Todorović koji su ulaskom na glavnu tablu osvojili nove bodove i ako tako nastave očekuje ih bolji plasman na novoj rang listi, a možda i trenuci osvajanja medalja. Na Pardon turnirima nema pravila kada je reč o predviđanjima dometa naših rekreativaca.

Inače, na turniru je učestvovalo 28 igrača. Odlukom svih donešeno je pravilo da je maksimalan broj učesnika, ubuduće, na turnirima za neregistrovane igrače, 24. Upravi SRC ''Pardon'' nije cilj samo profit, već stvaranje najoptimalnijih uslova za rekreativce. Tako da samo oni koji se na vreme najave i rezervišu učešće imaće pravo igranja, odnosno do 24 prijavljenih.

Takođe, nastupio je 500-ti učesnik Pardon turnira od kada je pre tri meseca stonoteniski rekreativni centar renoviran. Nagrada za srećnog dobitnika Raspopovića je piće, osveženje u omiljenom stonoteniskom domu.

Najavljujemo još organizovanije turnire. Uskoro, možda, i sa sudijskim stolovima za još bolji ugođaj i najbolji spektakl u rekreativnom stonom tenisu na našim prostorima.

Scroll to Top