Loading...

SRC Pardon - Vaš stonoteniski dom

Takmičenja

Turniri sve neizvesniji

Da je naša najava i konstatacija o ujednačenom kvalitetu potpuno opravdana najbolje ilustruje upravo okončani turnir. Iako su Svirčev i Vujkov osvojili tek treće mesto u grupi, teškom mukom izborivši plasman u glavni žreb, obojica su se okitili medaljama. Nažalost, susreli su se u polufinalu, pa je jedan morao da se zadovolji bronzom (Svirčev). S druge strane kostura za ulazak u finale borili su se Bosak i Milunović koji je izborio prvo finale i prvo zlato na Pardon turniruma.

Jedan od nosioca Stefanović koji je napravio najveći skok na rang listi (na septembarskoj izlazi kao drugi) eliminisan je u četvrtfinalu, a među 4 nije uspeo da se plasira ni Stanković. Milunović Vesa, Vladin brat, nije prošao ni grupe iako je bio osvajač mnogih medalja u prošlosti, dok je Dikić prvoplasirani u grupi ispao već u prvom kolu razigravanja.

Ko zna šta nas još čeka na narednim turnirima, ali jedno je sigurno - očekuje nas neizvesna borba za TOP 32, a registrovani igrači dobro da se spreme za Masters turnire.

Scroll to Top